ЛДЛ Ремонти Груп ООД е плод на обединените сили и умения на професионалисти в областта на довършителните ремонти. Това, което предлагаме на вас, нашите клиенти, е старание и отдаденост за всеки ваш проект. Ние знаем, че вашият дом е вашата крепост и затова влагаме същото желание и енергия, с които вие сте заредени, за да реализираме мечтата ви.

Гледаме на всеки проект индивидуално и предлагаме реалистични, ефикасни и ефективни решения, съобразени с вашия бюджет.

Опитът ни в годините е показал, че спазването на системите и технологиите, зададени от производителите на строителни материали, е от ключово значение за стабилността на всеки реализиран проект. Затова ние, в ЛДЛ Ремонти Груп ООД, подбираме най-добрите материали и системи в сферата на довършителните ремонти, за да дадем гаранция за устойчивост на вашите идеи.

МИСИЯ

Мисията ни е да променим общоприетото мнение за фирмите и хората, работещи в сферата на строителството и довършителни ремонти.
Знаем, че то е по-скоро негативно и много хора предпочетоха да изпълнят сами проектите си, вместо да се доверят на професионалисти. Това им коства време за образоване относно различните материали, които са на пазара, относно правилният начин на изпълнение на дейностите и накрая – за работа по самия обект. Време, в което могат да работят в своята професионална област  и да реализират собствените си приходи, да работят по собствените си мечти.
Вярваме в бъдещите поколения. Вярваме, че е възможно всеки да работи по своето призвание. Затова се стараем максимално прецизно да правим това, което е в нашата сфера, така че един ден хората да могат със спокойна съвест да се доверят и да предадат своите мечти в ръцете на майсторите. Защото да си майстор е призвание. Майсторите са необходими и те трябва да осигуряват на своите клиенти сигурни домове и красиви изпълнения със също толкова чиста съвест.

„ Стройте за векове. Не само за пари, но и за слава и чест на майстора.“

Колю Фичето

ВИЗИЯ

Визията ни е да бъдем предпочетен партньор за нашите клиенти, за всеки техен проект или идея. Да знаете, че можете да ни се доверите изцяло за реализирането на вашите мечтани домове.

ЦЕННОСТИ

Ценностите, които споделяме и които се стараем да развиваме все повече са:

  • Уважение към клиентите и колегите в екипа. Взаимоуважението е в основата на добрата комуникация и сплотения екип.
  • Позитивно отношение към клиентите и изобщо към бъдещето и живота на всеки един от нас, като част от обществото.
  • Информираност за иновациите в бранша. Стремим се да се учим от световните технологии и да ги пренасяме на родна почва тук, в България.
  • Отговорност за всичко, което правим. Защото сме убедени, че ако всеки носи отговорност за действията и думите си, ще живеем в по-добро общество.
  • Сътрудничество с клиенти и колеги.
  • Целеустременост и мотивация, за да даваме най-доброто от себе си.
  • Креативност, за да предлагаме решения, когато се налага и ситуацията го изисква.
  • Емпатия. Може би най-важната ценност, към която всеки човек трябва да се стреми. Тя е висшата добродетел, която сама ни води до всички останали.