Бояджийски услуги

Боядисването осигурява финишното покритие на стените и таваните. То изпълнява декоративни и хигиенизиращи задачи. Затова е важен не само добрият избор и съчетаване на цветовете, но и правилно подбраната боя според функциите и особеностите на помещението.

 

Качеството на бояджийските работи зависи от добре подготвената основа, технологията на полагане на боята, точните качествени материали и инструменти и професионалната квалификация на бояджията.

 

Освен ръчното боядисване при големи площи ви предлагаме и машинно боядисване с професионална техника. С него се постига икономичен разход при постигане на бързо и равномерно покритие.

 

Разбира се, можете да боядисате и сами. Но ние ще ви спестим време, грижи, а твърде вероятно – последващи проблеми и спешна нужда от ново боядисване. При това ще се погрижим да няма щети върху обзавеждането, а след себе си ще почистим, така че да не ви се налага да се откъсвате от обичайния си ежедневен ритъм. Майсторите ни са дружелюбни, отговорни и умели и са подготвени да работят в съгласие и сътрудничество с клиентите.

 

Оферта ще получите след оглед на място и уточняване на желанията и изискванията ви. При нужда, ще ви консултираме за избора на цвят и материали. Можем да ви ги доставим и сами в рамките на договорения бюджет.

 

Обадете ни се! Работим бързо, акуратно и професионално!

Шпакловки

Шпакловката е последният етап в подготовката на стените и таваните за нанасяне на финишното декоративно покритие. Качественото шпакловане определя здравината и качеството и на финиша, независимо дали той се изпълнява с боя, тапети или плочки. Задачите му са да изравни и изправи повърхностите и да им придаде необходимата гладкост. Добре е да знаете, че шпакловката не може да се нанася на дебели слоеве и затова, ако трябва да се изправят големи кривини, ви е необходима не шпакловка, а изравняваща мазилка.

 

Материалите за шпакловането се подбират според характера на основата и изискванията на финишното покритие, като целта е да се осигури максимална здравина и адхезия на различните слоеве. Подготовката на стените, изборът на точните продукти, уменията и опитът на майстора са изключително важни за добрите резултати. Всяка грешка на всеки етап може да компрометира шпакловката, да доведе до неравности, напукване, ронене и необходимост от повтаряне на целия процес.

 

Шлайфането извършваме машинно с така наречения жираф, а за улавяне на праха използваме професионална мокро-сухо смукачка Karcher NT 30/1 Tact Te L EU. Предлагаме и машинна шпакловка, която се отличава с високо качество и равномерност, пести време и материали.

 

За шпакловката, както и за всички дейности, които извършваме при вътрешните ремонти, осигуряваме законовата гаранция от 5 години, при положение, че ние избираме нужните материали. Разбира се, съобразяваме се с ограниченията на вече уточнения от вас бюджет.

 

Потърсете ни! Ние сме професионалисти в шпакловането!

 

Плочки

Керамичните плочки са най-масово използваният материал за облицовки. Фаянсът, теракотът и гранитогресът са трайни, трудоемки за поставяне и се сменят сравнително рядко. Затова е важно да бъдат добре подбрани според функциите, особеностите на помещението и условията на употреба и да бъдат професионално залепени. Определящи за това са качеството на основата, приложението на модерни лепила и фугиращи смеси, изборът на подходящия клас плочки. Опитността на майстора и професионалните инструменти, с които разполага, са водещи за прецизното подреждане и визията на облицовката.

 

Ние познаваме отлично както тенденциите в производството на плочки от дизайнерска гледна точка, така и свойствата, предимствата и недостатъците на продукцията на водещите производители. Това ни позволява да подбираме адекватни материали и технологии за залепване, което пък гарантира дълга и безпроблемна експлоатация и постигане на желаната естетика.

 

Плочките избирате вие – малки или големи, правоъгълни, шестоъгълни, рибешка люспа или други нестандартни форми, едноцветни или с шарка, гланцирани или матови, с фуга или без – нашите майстори ще се справят без проблем. Ако подредбата им е сложна, работи се по предварително уточнен проект. При нужда можем да ви консултираме, кои са подходящите продукти за външна и вътрешна употреба, за баня, кухня и т. н.

 

Доверете ни се! Осигуряваме ви предвидената в закона гаранция от 5 години.

 

Гипсокартон

Гипсокартонът представлява два слоя картон, свързани с пласт гипс. Не отделя вредни вещества, лесно поема влагата при овлажняване на въздуха в помещенията и я отдава обратно, щом влажността в стаята спадне. Дава добри възможности за вграждане на топлоизолация, кабели, тръби и др. Другото му важно предимство е, че е много лесен за работа, монтира се бързо, без мокри процеси, пести време, средства и се  избягва мръсотията. Предлагат се различни типове – от водоустойчиви до огнеупорен, различни дебелини и размери. Затова гипскартонът се превърна в един от най-използваните материали при сухото строителство през последните години. Изключително подходящ е за окачени тавани, предстенни обшивки и преградни стени.

 

Съществуват различни видове системи за монтаж на гипсокартон. Доброто им познаване осигурява избор на най-подходящата според конкретните условия и гарантира дълготраен живот и добра визия на обшивките. Самодейността, заменянето на елементи от системата с подръчни материали обикновено води до провисвания, отваряне на мястото на съединяването, неравности и т. н.

 

Нашите монтажници са специално обучени за работа с гипсокартон и познават в подробности използваните у нас системи. Това осигурява винаги добри резултати на монтажните работи, високо качество на таваните и предстенните обшивки и впечатляваща визия в помещенията.

 

Свържете се с нас, за да обсъдим заедно предстоящия ви ремонт и преобразованията, които могат да се постигнат с използването на гипсокартон.